Dr. Jetske's

Huid
boek

Derde druk verkrijgbaar!
Bestel nu!

Dr. Jetske Ultee: “Al jaren verdiep ik me in cosmetica. Ik ben overtuigd van het belang van goede skincare, maar geschokt over de onzin in de cosmeticawereld. Er is ontzettend veel mogelijk met de huid en huidverzorging. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste huidverzorgingsproducten. Er zijn prima producten op de markt, die ook werkelijk ‘goed doen’ voor de huid. Helaas zijn er ook veel onzinproducten.”

Jetske Ultee gebruikt ťn adviseert graag goede producten. Maar welke ingrediŽnten doen nu echt wat voor de huid? Om hier een antwoord op te vinden heeft ze zich jarenlang verdiept in wetenschappelijke literatuur over huidverzorging.

De kennis die ze heeft over huidverzorgingsproducten kwam niet zomaar. De afgelopen jaren heeft Jetske Ultee zich ‘gestort’ in de cosmetische wetenschappelijke literatuur met als hoofdvraag: wat is er nu eigenlijk echt bewezen en wat niet? In haar zoektocht naar de ‘waarheid over cosmetica’ viel ze van de ene verbazing in de andere. Ondanks alles verloor ze het vertrouwen in het nut van huidverzorgingsproducten geen moment. Sterker nog, ze raakte onder de indruk van de mogelijkheden en veelbelovende onderzoeksresultaten van bepaalde cosmetische ingrediŽnten. Goede huidverzorgingsproducten kunnen heel veel doen voor de huid;

Dr. Jetske’s huidboek

Gelukkig bestaan er wel degelijk revolutionaire ingrediŽnten, die ťcht iets goeds doen voor je huid. Welke dat zijn, en hoe jij je huid nu het beste kunt verzorgen? Al deze informatie vind je in Dr. Jetske’s Huidboek.

Kijk op de weblog van dr. Jetske Ultee voor meer informatie over de huid en huidverzorging: jetskeultee.nl


Op de website www.uncover-skincare.nl vind je de producten die Dr. Jetske Ultee zelf ontwikkelde.